The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Mon Jul 16, 2018 2:32 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jul 08, 2016 12:02 am 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Thu Jul 07, 2016 11:52 pm
Posts: 2
Hello,

I've tried searching for an answer on the forum but haven't been successful in finding one that addresses my specific problem and/or had an answer or response.

I am running Windows 10 on one machine and Windows 7 on a laptop. Initially thought that it might've been an OS compatibility issue or the fact that both machines are 64-bit, but I found someone who was able to run Autodock4 on Windows 10. My issue is that Autodock won't load up at all even though it's installed

Things I've already tried:
a) uninstalling and reinstalling as well as downloading the install file multiple times to start a fresh install
b) changing the compatibility on the application file to run as Windows 7 (which is the OS that's on the lab computer that is able to run it. There doesn't seem to be an option to choose 32-bit over 64-bit, though, and I'm not sure if the lab computer is 32-bit or 64-bit, can check tomorrow)
c) Running as administrator, troubleshooting compatibility, allowing all permissions for all users on the computer

The file is still a .exe file. When I open the application file, either by double clicking or through command prompt, there is a dialogue box that opens for a split second but then disappears and nothing happens after (the program also does not show up in task manager, so I think it's safe to assume the program is having issues starting up for some reason) (please see attached picture).

I apologize for the long post, and also if this was answered elsewhere and I missed the thread, but if anyone has any ideas or insights or solutions, I'd really appreciate it. Thank you!


Attachments:
File comment: Command prompt result I get when trying to run Autodock from it
autodock.jpg
autodock.jpg [ 54.71 KiB | Viewed 1576 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr