The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Wed Apr 25, 2018 6:26 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Oct 09, 2015 8:03 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Tue Oct 06, 2015 9:50 pm
Posts: 3
Hi all,

I am getting an error when running Autogrid on AutoDock Tools:

ERROR: The number of atom types found in the receptor PDBQT (7) does not match the number specified by the "receptor_types" command (6) in the GPF!

However, there are actually only 6 atom types in the pdbqt. I also noticed in the .glg file that the atom types are numbered 0, 1, 3, 4, 5, and 6. There is no atom type 2. I guess 2 is getting skipped for some reason. Could this be causing the error? I have attached the .gpf, .pdbqt and .glg.

Any suggestions would be greatly appreciated. Thanks!

Brett


Attachments:
4OEA.gpf [1.05 KiB]
Downloaded 410 times
4OEA.pdbqt [189.45 KiB]
Downloaded 418 times
4OEA.glg [225.72 KiB]
Downloaded 425 times
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by Maël Soucaze © 2009 phpBB.fr