The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Wed Sep 20, 2017 12:24 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: C4D/Mavericks issues?
PostPosted: Thu Mar 05, 2015 5:14 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Thu Mar 05, 2015 5:01 pm
Posts: 1
Hi,

I have been using ePMV on a Mac with C4d R15 without problems, until now. C4D no longer loads ePMV (it still loads AutoPack). The only differences I know of are: I upgraded to Mavericks OS and upgraded Java. Has anyone else run into this issue or have insights as to what might be happening?

Jason


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 18, 2015 9:02 pm 
Offline
Micromolar User
Micromolar User
User avatar

Joined: Wed Nov 10, 2010 1:19 am
Posts: 19
Hi Jason,
You may need to reinstall X11 from Quartz again. I will ping Ludo on this issue to see if we can duplicate it. In the mean time, can you please restart C4D, then open ePMV, then autoPACK, then open the console (menu Script>Console) and right click to copy and paste the contents back to us?
Thanks,
Graham


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr