The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Sun Apr 22, 2018 6:21 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Oct 09, 2013 4:24 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Fri Dec 14, 2012 2:08 pm
Posts: 8
Hi, just downloaded and installed the new R15 version of Cinema 4D. Then I used the autoinstaller 1.0:
there was only the option for cinema 4d R14 not R15. I've installed it anyway, but after starting Cinema 4D there is nothing shown under plugins...
How do I install it right? The previous version (R14) worked just fine.

thx

using windows 8 pro 64 bit


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 12, 2013 10:50 am 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Fri Dec 14, 2012 2:08 pm
Posts: 8
No one with the same issue? Anyone who installed it successfully with cinema 4d R15?
thx


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 07, 2014 9:55 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Fri Feb 07, 2014 9:36 pm
Posts: 3
I have been able to install correctly to C4D R15, but it seems there are other bugs when loading PDBs.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr