The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Tue Jan 16, 2018 11:24 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun May 19, 2013 7:56 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Sun May 19, 2013 7:43 pm
Posts: 2
H, I've just installed ePMV for C4D R13 on macOS 10.8.3

After a few attempts I've got it installed with no error messages appearing. The plugin appears under the plugins tab and opens as expected. However, when I press 'fetch' for the default 1crn pdb, the material library fills with various coloured shaders, but no objects appear. I've tried running 'check for updates' as recommended on install, however, this doesn't seem to do anything. The installed version is ePMV 0.5.145

If anyone could help it'd be greatly appreciated

–Steve


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 25, 2013 9:23 pm 
Offline
Picomolar User
Picomolar User
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 2:08 am
Posts: 235
Could you attach the content of the console after loading the plugin and clicking fetch.
You may need to install X11 (from here http://xquartz.macosforge.org/landing/)

Ludo


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by Maël Soucaze © 2009 phpBB.fr