The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Wed Apr 25, 2018 12:30 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jan 03, 2013 3:59 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2013 3:46 pm
Posts: 2
Hi

I am using Cinema 4D R14 64 bits (Windows) and I installed ePMV following the instructions for C4D R13.
Unfortunately I cannot find it in the plugin menu....does ePMV run in R14 or am I doing something wrong?
Thanks
Vanda


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 03, 2013 10:54 pm 
Offline
Picomolar User
Picomolar User
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 2:08 am
Posts: 235
Hi,
ePMV does work for Cinema4d R14. Which instruction did you follow ?

the latest that use an installer for which you provide the user preference folder (you can find it from C4D, open preference folder from the user setting) is here :
http://epmv.scripps.edu/download-instal ... R14-64bits
http://autofill.googlecode.com/files/uPy-Setup.zip

Ludovic


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 07, 2013 12:26 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2013 3:46 pm
Posts: 2
Hi Ludovic,

I did a Standalone Package installation...
Anyway I followed your link and used the installer...so it is working fine now!
Thank you so much for your reply
Vanda


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 07, 2013 4:39 pm 
Offline
Picomolar User
Picomolar User
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 2:08 am
Posts: 235
great, glad it work!
don't hesitate to post if you find bug, or have some feature request or some images to share, and have a look to our contest :
http://autopack.cgsociety.org/autopack

Ludo


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 06, 2013 9:29 am 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Thu Apr 04, 2013 8:38 am
Posts: 1
Hi Ludovic,

I do have a similar problem as the first post on this topic, with the only difference being the Win 32 bits version (WinXP).
I am using Cinema 4D R14 32 bits, I installed ePMV following your instructions (http://epmv.scripps.edu/download-instal ... R14-64bits)

Unfortunately I cannot find the plugin menu inside of C4D application. I also search on the forum to see if somebody else had the plugin running in this conditions, and i did not find anything (only for the 64 bits version of Win).

I don't know if I'm doing something stupid or there is another problem which i can't detect at this moment.
Would you mind help me to solve this problem?
Thanks a lot in advance for your help.

Cheers,
Miki


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 08, 2013 8:49 pm 
Offline
Picomolar User
Picomolar User
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 2:08 am
Posts: 235
this is an ongoing discussion on our google group :https://groups.google.com/forum/#!category-topic/autopack1/installation-issues/Gy8E8Ad8CYo


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr