The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Fri Apr 27, 2018 3:05 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 1:22 am 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Mon Jun 11, 2012 1:01 am
Posts: 2
I am following the steps in the AMI Newsletter 2012 Tutorial to represent DNA. I entered a name and sequence as described, however after I click "build" I see nothing in my viewport.
I do not have any problem fetching pdb files.

I am using the Cinema 4D Prime Demo version and Windows 64-bit operating system. I installed ePMV (epmv-C4D-win).

The tutorial seems pretty straightforward, but I am not sure what I missed.
Thank you very much for your help in advance!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 12, 2012 1:15 am 
Offline
Picomolar User
Picomolar User
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 2:08 am
Posts: 235
Hi,

in the w3dna dialog box, the name you enter have to end with ".pdb". So try enter something like "seq1.pdb", then enter the actual DNA sequence, and try to build.
If you get an error after that let me know.

Ludovic


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr