The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Sun Jan 21, 2018 8:45 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Install Issues
PostPosted: Sat Mar 19, 2011 2:38 am 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Sat Mar 19, 2011 2:34 am
Posts: 5
Dear Forum,

I successfully load the script, but I am getting the following error upon trying to start the plugin

# Error: AttributeError: 'module' object has no attribute 'ePMV'

I am trying to install the plugin on maya2011.

Any help would be much appreciated.

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Install Issues
PostPosted: Sat Mar 19, 2011 5:59 am 
Offline
Picomolar User
Picomolar User
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 2:08 am
Posts: 235
Hi,

can you tell me whats your operation system ? and the complete error in the console.

Ludo


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Install Issues
PostPosted: Sat Mar 19, 2011 12:05 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Sat Mar 19, 2011 2:34 am
Posts: 5
I am using Mac OSX 10.6.6.

The Install ePMV panel is loaded, but I get this error when I try to enter the directory as Applications/MGLToolsPckgs
# Error: RuntimeError: window: Object 'Install_ePMV_gui' not found. #

Then this error comes up when I reload maya.
# Error: AttributeError: 'module' object has no attribute 'ePMV' #

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Install Issues
PostPosted: Sat Mar 19, 2011 4:43 pm 
Offline
Picomolar User
Picomolar User
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 2:08 am
Posts: 235
Ok,
I assume the icon plugin show up in the custom shelf.
I you go in the plugin manager (Windows->Settings/Preferences/Plugin Manager), did you seen epmv_maya_plugin.
If yes click both Loaded and Auto Load.
If epmv load correctly, and now click on the icon in the custom shelf the plugin should appear.

Let me know
Ludovic


Attachments:
Screen shot 2011-03-19 at 9.41.38 AM.png
Screen shot 2011-03-19 at 9.41.38 AM.png [ 204.07 KiB | Viewed 8778 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Install Issues
PostPosted: Sat Mar 19, 2011 8:40 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Sat Mar 19, 2011 2:34 am
Posts: 5
The Icon for the plugin is there on the custom shelf.
And in the plugin manager (Windows->Settings/Preferences/Plugin Manager), I do see epmv_maya_plugin.

I can click autoload, but it does not let me click on the loaded button
# Error: AttributeError: 'module' object has no attribute 'ePMV' #

Restarting maya doesn't seem to help.

Was there something incorrect about the install?

Thanks again for taking the time to help.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Install Issues
PostPosted: Sun Mar 20, 2011 12:24 am 
Offline
Picomolar User
Picomolar User
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 2:08 am
Posts: 235
Ok so then we need to dig.
Open the plugin manager
Open the Script Editor in Windows ->General Ediort -> Script Editor.
In the script editor check all the first 4 check box.
Now click on the load checkbox of epmv plugin.
You should now have a complete traceback of the error on loading epmv.
can you post it so I can figure why the plugin is not working.

Ludovic


Attachments:
Screen shot 2011-03-19 at 5.22.08 PM.png
Screen shot 2011-03-19 at 5.22.08 PM.png [ 137.5 KiB | Viewed 8770 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Install Issues
PostPosted: Sun Mar 20, 2011 1:18 am 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Sat Mar 19, 2011 2:34 am
Posts: 5
Ok.
Here is the error output when trying to load the plugin.
Thanks again.

// Warning: line 1: Failed to run file: /Users/####/Library/Preferences/Autodesk/maya/2011/plug-ins/epmv_maya_plugin.py //
// Error: line 1: (epmv_maya_plugin) //
updatePluginCallback();
waitCursor -state on; $ignoreUpdateCallback = true; catch(`loadPlugin "/Users/####/Library/Preferences/Autodesk/maya/2011/plug-ins/epmv_maya_plugin.py"`); updatePluginUI( "0" ); $ignoreUpdateCallback = false; waitCursor -state off;
/Applications
/Applications/MGLToolsPckgs/ePMV/images/icons/
ePMV
// Warning: line 1: Failed to run file: /Users/####/Library/Preferences/Autodesk/maya/2011/plug-ins/epmv_maya_plugin.py //
// Error: line 1: (epmv_maya_plugin) //
updatePluginCallback();
import maya
maya.cmds.ePMV()
epmv = maya.mv['epmv']
self = epmv.mv

# Error: 'module' object has no attribute 'ePMV'
# Traceback (most recent call last):
# File "<maya console>", line 2, in <module>
# AttributeError: 'module' object has no attribute 'ePMV' #
ScriptEditor;
if (`scriptedPanel -q -exists scriptEditorPanel1`) { scriptedPanel -e -to scriptEditorPanel1; showWindow scriptEditorPanel1Window; selectCurrentExecuterControl; }else { CommandWindow; };
addScriptEditorPanel scriptEditorPanel1;
createModelPanelMenu modelPanel1;
createModelPanelMenu modelPanel2;
createModelPanelMenu modelPanel3;
createModelPanelMenu modelPanel4;
buildPanelPopupMenu scriptEditorPanel1;


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Install Issues
PostPosted: Sun Mar 20, 2011 3:04 am 
Offline
Picomolar User
Picomolar User
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 2:08 am
Posts: 235
Hi,
ok I see a first explanation.
where did you install the MGLTools suite of software.
I saw that your MGLToolsPckgs is under /Application, why?
On Mac if you use the installer the Path is /Library/MGLTools/1.5.6, thus you need to move ePMV and pyubic directory under /Library/MGLTools/1.5.6/MGLToolsPckgs/
once theses two directory are in the right place, you can try reinstall, or simply open /Users/####/Library/Preferences/Autodesk/maya/2011/prefs/mgltoolsdir and edit the path here, replace the one that you see by /Library/MGLTools/1.5.6, save close, restart maya and try loading the plugin.

Ludovic


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Install Issues
PostPosted: Sun Mar 20, 2011 4:30 am 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Sat Mar 19, 2011 2:34 am
Posts: 5
Ah, OK. Works great now.
Thanks again for all of your help.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Install Issues
PostPosted: Sun Mar 20, 2011 4:53 pm 
Offline
Picomolar User
Picomolar User
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 2:08 am
Posts: 235
great,

post again if you encounter any bug, or have any request or have some rendering to show !

Ludovic


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr