The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Sun May 28, 2017 1:03 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Error to Launch AutoGrid
PostPosted: Fri Aug 12, 2016 4:23 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Thu Aug 11, 2016 7:44 pm
Posts: 1
I received an error in AutoGrid after Launching my run. The Error reads:

Traceback (most recent call last):
File "C:\Program Files\MGLTools-1.5.6\lib\site-packages\ViewerFramework\VF.py", line 898, in tryto
result = command( *args, **kw )
File "C:\Program Files\MGLTools-1.5.6\lib\site-packages\AutoDockTools\autostartCommands.py", line 964, in doit
ps = subprocess.Popen(args)
File "C:\Program Files\MGLTools-1.5.6\lib\subprocess.py", line 594, in __init__
errread, errwrite)
File "C:\Program Files\MGLTools-1.5.6\lib\subprocess.py", line 816, in _execute_child
startupinfo)
WindowsError: [Error 2] The system cannot find the file specified

What does this mean? How can I remedy the problem?

Thank you,
Yasmanii.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr