The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Fri Sep 21, 2018 7:39 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Mar 17, 2013 6:05 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Sun Mar 17, 2013 5:56 pm
Posts: 1
Hello,

I'm using the latest version of Raccoon on Mac OS 10.7. My problem is that "linux cluster" is the only selectable option for the computational resource in the setup tab of raccoon's interface. I would like to use the "local workstation" option but it is greyed out and unselectable. I would greatly appreciate it if you could help me troubleshoot to figure out why this is the case.

Thank you


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 20, 2013 9:22 pm 
Offline
MGL member
MGL member
User avatar

Joined: Mon Oct 20, 2008 6:34 pm
Posts: 200
Hi,

the program has not been released yet (coming very soon!) although for this first beta release, only Linux cluster resources will be supported.
We're already working on the "local workstation" code, but it will not make it for this release, unfortunately.

Thanks for your interest!

Stefano


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 1:18 am 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Sat Jun 15, 2013 8:27 am
Posts: 2
just wondering if there is a version of raccoon 2 out there somewhere for local workstation processing on windows7?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 3:47 pm 
Offline
MGL member
MGL member
User avatar

Joined: Mon Oct 20, 2008 6:34 pm
Posts: 200
Hi,

support for clusters was a high priority In the project, but we're now working on supporting local workstations (and could computing as well)... but don't hold your breath.

Thanks for your interest,

Stefano


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 01, 2015 7:52 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Tue Aug 18, 2009 4:18 pm
Posts: 3
What is the current status of Racoon for local work station? Any update? Thanks.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 26, 2016 2:51 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Thu Jul 09, 2009 9:01 pm
Posts: 1
Dear developers,

can someone update the current status about running Raccon2 in a Local Workstation?

Thanks in advance,
Mauricio Menegatti Rigo, PhD
Brazil


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr