The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Sun Jan 21, 2018 2:46 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Sep 15, 2009 10:32 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2009 10:14 pm
Posts: 1
Hi,
I used cygwin to install autodock4. I am having problem in the last step where I am supposed to open another cygwin window and type "which autodock4". I am receiving a message which states, "which: no autodock.exe in </usr/local/bin:/usr/bin:/bin:/usr/X11R6/bin:cygdrive/c/WINDOWS/system32:/cygdrive/....etc."

I checked for autodock4.exe in c:\cigwin\usr\local\bin and it is there along with autogrid4.exe.

Please tell me how to fix this?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 4:43 am 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Mon Nov 02, 2009 4:31 am
Posts: 1
Hi,

i also encounter the same problem...i don't know what happen. could anyone pls explain why we got that message after type in "which autodock4" ??


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr