The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Thu Jul 19, 2018 3:33 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Oct 16, 2014 8:52 pm 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Thu Oct 16, 2014 8:44 pm
Posts: 1
Hi,
I'm just getting started using Autodock tools 1.5.6 following the Autodock4 ... tutorial.
Unfortunately I stranded already quite early at the beginning when trying to prepare the ligand - detecting the root:

ERROR *********************************************
Traceback (most recent call last):
File "C:\Program Files (x86)\MGLTools-1.5.6\lib\site-packages\ViewerFramework\VF.py", line 898, in tryto
result = command( *args, **kw )
File "C:\Program Files (x86)\MGLTools-1.5.6\lib\site-packages\AutoDockTools\autotorsCommands.py", line 2389, in doit
mol.LPO.autoroot()
File "C:\Program Files (x86)\MGLTools-1.5.6\lib\site-packages\AutoDockTools\MoleculePreparation.py", line 929, in autoroot
self.RBM.autoroot()
File "C:\Program Files (x86)\MGLTools-1.5.6\lib\site-packages\AutoDockTools\MoleculePreparation.py", line 2127, in autoroot
if len(item.bonds)==1 and item.bonds[0].leaf:
AttributeError: Bond instance has no attribute 'leaf'

Does anybody know how to get rid of this error message?

Thanks for any help,

Georg


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr