The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Mon Jul 16, 2018 6:54 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jul 30, 2013 5:54 am 
Offline
Micromolar User
Micromolar User
User avatar

Joined: Fri Jul 19, 2013 8:53 am
Posts: 12
While running AUTODOCK4 its showing there is no #pom.SA map?
/test2/autodock4: I'm sorry; I can't find or open "3POM.SA.map"
Real= 0.47, CPU= 0.47, System= 0.00
While running autodock4 it is showing above error after doing grid run and docking

and

while adding hydrogen molecules to the ligand its showing dis kind of error before detecting torsion tree. so can't able to set number of torsion and still i cannot able to find SA.maps file in ma folder..please need help guyz...


there is no end-root in ligand.pdbqt file sir..only end branch is there
ENDBRANCH 3 4
ENDBRANCH 2 3
ENDBRANCH 1 2
I even deleted and tried but still it has not worked der is no SA.maps and cannot add hydrogen atoms to ligand...is it compulsary to add hydrogens to ligand...


Attachments:
1111111111111111111.png
1111111111111111111.png [ 166.83 KiB | Viewed 2764 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr