The Molecular Graphics Laboratory Forum
http://mgl.scripps.edu/forum/

Install MGLTools in Debian Stretch (Testing)
http://mgl.scripps.edu/forum/viewtopic.php?f=11&t=3338
Page 1 of 1

Author:  smolnar [ Sat Nov 12, 2016 2:14 pm ]
Post subject:  Install MGLTools in Debian Stretch (Testing)

I have installed MGL_Tools, the latest vesion 1/22/15, in Debian Stretch (Testing) in VMWare Workstation 12 Player. There were no warning or error messages during the installation process, but when I run the program I et:

Python 2.7.3 (default, Mar 28 2014, 14:28:59)
[GCC 4.6.3] on linux2
Type "copyright", "credits" or "license()" for more information.
==== No Subprocess ====
>>> Traceback (most recent call last):
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/MGLToolsPckgs/ViewerFramework/basicCommand.py", line 503, in doit
[module])
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/MGLToolsPckgs/Pmv/dashboardCommands.py", line 9, in <module>
from Pmv.dashboard import MolFragTreeWithButtons, MolFragNodeWithButtons, \
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/MGLToolsPckgs/Pmv/dashboard.py", line 16, in <module>
from Pmv.seqDisplay import buildLabels
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/MGLToolsPckgs/Pmv/seqDisplay.py", line 25, in <module>
import cairo, ImageTk, Image, Pmw
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/lib/python2.7/site-packages/cairo/__init__.py", line 1, in <module>
from _cairo import *
ImportError: libpng12.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
Traceback (most recent call last):
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/MGLToolsPckgs/AutoDockTools/__init__.py", line 433, in runADT
title=title, withShell= not interactive, verbose=False, gui=gui)
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/MGLToolsPckgs/Pmv/moleculeViewer.py", line 1454, in __init__
self.dashboard, self.displayLines,
AttributeError: MoleculeViewer instance has no attribute 'dashboard'
hit enter to continue

Hitting return closes the Splash Screen.

Unfortunately, I have no idea as to what the problem is and would much appreciate guidance in finding a solution.

I have i stalled the same version or MGL_Tools in Debian Jessie, the stable version, and it runs perfectly.

Thanks in advance

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/