The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Sat May 26, 2018 1:33 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Nov 12, 2016 2:14 pm 
Offline
Micromolar User
Micromolar User
User avatar

Joined: Sat Aug 08, 2009 2:38 pm
Posts: 49
I have installed MGL_Tools, the latest vesion 1/22/15, in Debian Stretch (Testing) in VMWare Workstation 12 Player. There were no warning or error messages during the installation process, but when I run the program I et:

Python 2.7.3 (default, Mar 28 2014, 14:28:59)
[GCC 4.6.3] on linux2
Type "copyright", "credits" or "license()" for more information.
==== No Subprocess ====
>>> Traceback (most recent call last):
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/MGLToolsPckgs/ViewerFramework/basicCommand.py", line 503, in doit
[module])
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/MGLToolsPckgs/Pmv/dashboardCommands.py", line 9, in <module>
from Pmv.dashboard import MolFragTreeWithButtons, MolFragNodeWithButtons, \
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/MGLToolsPckgs/Pmv/dashboard.py", line 16, in <module>
from Pmv.seqDisplay import buildLabels
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/MGLToolsPckgs/Pmv/seqDisplay.py", line 25, in <module>
import cairo, ImageTk, Image, Pmw
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/lib/python2.7/site-packages/cairo/__init__.py", line 1, in <module>
from _cairo import *
ImportError: libpng12.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
Traceback (most recent call last):
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/MGLToolsPckgs/AutoDockTools/__init__.py", line 433, in runADT
title=title, withShell= not interactive, verbose=False, gui=gui)
File "/home/comp/Apps/MGLTools-latest/MGLToolsPckgs/Pmv/moleculeViewer.py", line 1454, in __init__
self.dashboard, self.displayLines,
AttributeError: MoleculeViewer instance has no attribute 'dashboard'
hit enter to continue

Hitting return closes the Splash Screen.

Unfortunately, I have no idea as to what the problem is and would much appreciate guidance in finding a solution.

I have i stalled the same version or MGL_Tools in Debian Jessie, the stable version, and it runs perfectly.

Thanks in advance


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr