The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Sat Apr 21, 2018 11:19 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jul 15, 2015 9:01 am 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Wed Jul 15, 2015 8:50 am
Posts: 1
When clicking on any link in download section of the site it gives the following text:

Quote:
Site Error

An error was encountered while publishing this resource.

Debugging Notice
Zope has encountered a problem publishing your object.

The object at http://mgltools.scripps.edu/downloads/t ... es/nightly has an empty or missing docstring. Objects must have a docstring to be published.

Troubleshooting Suggestions

The URL may be incorrect.
The parameters passed to this resource may be incorrect.
A resource that this resource relies on may be encountering an error.

For more detailed information about the error, please refer to the error log.

If the error persists please contact the site maintainer. Thank you for your patience.
(Also, the following error occurred while attempting to render the standard error message, please see the event log for full details: You are not allowed to access '@@plone' in this context)


I've tried firefox and torbrowser with the same result. Does anyone have same problem or it is only mine?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr