The Molecular Graphics Laboratory Forum

AutoDock, AutoLigand, MGLTools, Vina, PyRx and more.
It is currently Thu Jan 18, 2018 1:31 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jul 27, 2014 2:34 am 
Offline
Millimolar User
Millimolar User
User avatar

Joined: Sun Jul 27, 2014 2:23 am
Posts: 2
Hello everyone,

I was running the AutoDock under GUI last night. I finished preparing all the ligand file, receptor file, and the parameter file according to the manual. However, when I was just running the AutoDock, I got error report as following:

*****************************************************************************************************************as following
Python 2.5.5 (r255:77872, Aug 17 2010, 14:33:56)
[GCC 3.2.3 20030502 (Red Hat Linux 3.2.3-59)] on linux2
Type "copyright", "credits" or "license()" for more information.

****************************************************************
Personal firewall software may warn about the connection IDLE
makes to its subprocess using this computer's internal loopback
interface. This connection is not visible on any external
interface and no data is sent to or received from the Internet.
****************************************************************

IDLE 1.2.5 ==== No Subprocess ====
>>> adding gasteiger charges to lyyrack7d22hs_refine_34_coot_0_model2
ERROR *********************************************
Traceback (most recent call last):
File "/work/program/mgltools_i86Linux2_1.5.6/MGLToolsPckgs/ViewerFramework/VF.py", line 898, in tryto
result = command( *args, **kw )
File "/work/program/mgltools_i86Linux2_1.5.6/MGLToolsPckgs/AutoDockTools/autostartCommands.py", line 964, in doit
ps = subprocess.Popen(args)
File "/work/program/mgltools_i86Linux2_1.5.6/lib/python2.5/subprocess.py", line 594, in __init__
errread, errwrite)
File "/work/program/mgltools_i86Linux2_1.5.6/lib/python2.5/subprocess.py", line 1097, in _execute_child
raise child_exception
OSError: [Errno 2] No such file or directory
*****************************************************************************************************************************************as above

My system is Ubuntu 12.04 LTS and the python version is 2.7.3. I have a feeling maybe the problem is the python version is too new??? Or there might be some othre problems.....

Could enyone help me to figure it out?

Many thanks! :)

Best wishes,
Dieter


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY
Translated by MaĆ«l Soucaze © 2009 phpBB.fr